top of page
Georgisk%20bagg%C3%A5rdsfest%202_edited.

Salg til

VINBARER

Georgien Vin tilbyder direkte salg til vinbarer og restauranter af udvalgte kvalitetsvine fra Georgien. Vi garanterer Danmarks laveste priser, samt mulighed for eksklusivitet på nogle af de bedste georgiske vine på markedet.

Georgien som vinland er ukendt for mange i Danmark. De seneste års øgede fokus på naturvine har dog medført en stigende interesse for landet, hvor produktionen altid har taget udgangspunkt i traditionen og historien.

Kvaliteten af de georgiske vine er i samme periode steget betragteligt og flere internationale vinhuse og sommelierer er begyndt at interesserer sig for området.

Vi har fået Jesper Bo Bendtsen til at smagsprøve et par af vores vine. Vi synes især godt om følgende beskrivelse:

........ jeg vil da gerne indrømme, at jeg på forhånd havde en forventning om, at det ville være vine, der krævede noget tilvænning, at det ville være ’acquiered taste’ vine – altså vine for et fåtal. Men sådan forholder det sig langt fra. Er man til orangevine, finder man næppe ret mange andre lande, der kan producere så rene vine, der holder på frugten uden at blive funky eller for sjove. Og de røde… de har kvalitetsmæssigt internationale standarder. Ingen tvivl om det. Jeg føler mig helt beriget af at have smagt dem. Tak for det!

Læs hele artiklen her
 

Aftal et møde
 

Er du ejer af en restaurant eller en vinbar, og har du lyst til at tilbyde dine kunder eksklusive georgiske vine, så send os en mail på info@georgien-vin.dk eller kontakt os på tlf. 2046 7077
 

Portfolio 
Vores vine forhandles allerede nu af følgende vinbarer

Søborg Vinhus - www.soborg-vinhus.dk

Vinøs Vinbar, Amager - www.vinos.dk

Pio Vinbar, Vesterbro - www.piovin.dk

Vinløse, Vanløse - www.vinlose.dk

Gotland Vinbar, Østerbro - www.gotland-vinbar.dk

Vinøst, Bornholm - www.vinoest.dk

Restaurant Vandvid, Sydhavnen - www.vandvid.com

S'vinbar, Aarhus - www.svinbar.dk/

bottom of page