top of page

Info om

FRAGT OG LEVERING

Georgien Vin tilbyder gratis fragt ved køb for over 699 kr. Ved køb under dette beløb er prisen 59 kr.

LEVERING TIL PRIVATADRESSE:
Vi tilbyder levering direkte hjem til din privatadresse. Pakken skal kunne stilles et angivet sted på din adresse. Denne type levering hedder flexlevering. Når du laver din ordre her på vores webshop, så får du muligheden for at indtaste et sted, hvor din pakke må flexleveres, det kan fx være i "carporten" eller ved "fordøren". Da det er en flexlevering, så er det ikke altid sikkert, at chaufføren ringer på din dør, før pakken stilles det angivet sted. Det er fordi at 90% af alle kunder ikke er hjemme i dagstimerne, og derfor kan den enkelte chauffør godt stille pakken uden at ringe på døren først. Dette er op til den enkelte chauffør. 

ETAGEEJENDOM: Bor du i en etageejendom, så leverer vi pakken helt op til din lejlighedsdør. Hvis der er dørtelefon ind til opgangen, vil det være en stor hjælp for os, hvis du enten kan skrive koden eller fx skrive en bemærkning om at chaufføren må ringe på ved naboerne, for at komme ind.

Levering til en privatadresse i etageejendom vil ske med DAO. Hvis det ikke er muligt for chaufføren at komme af med pakken, så vil pakken komme til den nærmeste pakkeshop, hvor du kan afhente pakken.

Leveringstid 2-4 hverdage.

LEVERING TIL PAKKESHOP:
Vi tilbyder levering til et udleveringssted nær dig. Når du har tastet din adresse ind på ordren, så kommer vores system automatisk frem med de udleveringssteder som er tættest på dig. Levering vil ske med DAO, og afhentning af din pakke vil ske på et af DAO´s mange udleveringssteder.

Leveringstid 2-4 hverdage.

bottom of page